Αποφάσεις Δ.Σ. Αδελφότητας (Νο 36)

Εκτύπωση

https://ballspondjoinery.co.uk/rimonat/252 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΩΝ "Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ"

gemini woman dating leo man azerbaijan dating site (Πρακτικό Νο36)

recommended you read Σήμερα Κυριακή 27 Μαρτίου 2016, ώρα 19:00’, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου της Αδελφότητας, τα μέλη του Δ.Σ. συνεδρίασαν στη Γιαννοπλάτειο Σχολή Μελιγγών στους Μελιγγούς. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι Γιάννης Βραζέλης, Παύλος Κοντοδήμος, Θωμάς Κωστούλας, Περικλής Παππάς, Αναστάσιος Σιώζος, και Δημήτρης Τσιάλιος. Απουσίαζε η Τσαχαλά Βάσω.

site rencontre nordique Τα μέλη του Δ.Σ. συζήτησαν διεξοδικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και ομόφωνα αποφάσισαν τα παρακάτω:

  1. Συμμετοχή της Αδελφότητας και εθελοντικής ομάδας χωριανών και φίλων στην Πανελλήνια Κίνηση “Let’sDoItGreece” για καθαρισμό χώρων του αρχαιολογικού χώρου της Δωδώνης (τα κτιριακά συγκροτήματα του Πρυτανείου και του Βουλευτηρίου καθώς και τμημάτων του αρχαίου θεάτρου), σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων (Κυριακή 17 Απριλίου 2016, στις 11:00’).
  2. Συνέχιση των εργασιών επιδιόρθωσης και διαμόρφωσης της αίθουσας του Λαογραφικού Μουσείου Μελιγγών με τα σκεύη κουζίνας.
  3. Να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του προς τους ξενιτεμένους χωριανούς μας στη Σουηδία που αγόρασαν ημερολόγια και ενίσχυσαν την Αδελφότητα με σημαντικό ποσό χρημάτων.
  4. Να αποδεχθεί την πρόταση του χωριανού μας κ. Σιώζου Δημητρίου για παραχώρηση μέρους της συλλογής του με ήρωες του ’21, στο Λαογραφικό Μουσείο Μελιγγών.
  5. Να καταργηθεί οριστικά η παροχή ρεύματος σε κεραίες/αναμεταδότες, που είναι στο όνομα της Αδελφότητας, από δεκαετίας και πλέον.
  6. Οργάνωσης της Ημέρας Καθαρισμού του χωριού, την Κυριακή 15 Μαϊου 2016. Να κληθούν όλοι οι κάτοικοι και χωριανοί, για να βοηθήσουν στην συλλογή σκουπιδιών από δρόμους του χωριού και, επίσης, να καθαριστεί ο χώρος κάτω από το σχολικό κτίριο.
  7. Με την συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση της Αδελφότητας (Μάιος 1976), να οργανωθεί επετειακή εκδήλωση για τον Μάιο του 2016, στην οποία θα βραβευθούν όλοι οι εν ζωή διατελέσαντες Πρόεδροι της Αδελφότητας.
  8. Προκήρυξη εκλογών για 2ετή θητεία του νέου Δ.Σ. της Αδελφότητας, την Κυριακή 24 Απριλίου 2016, στις 11:00’. Μοναδικό θέμα: «Απολογισμός και Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής». Συμφωνήθηκε, ότι σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα, μισή ώρα μετά.

Ακριβές αντίγραφο από το βιβλίο πρακτικών

Ο Πρόεδρος                                          Ο Γραμματέας

Π. Παππάς                                            Δ. Τσιάλιος

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Tuesday the 20th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων