Πρακτικό Νο29

Εκτύπωση

site de rencontre gratuit non payant badoo http://highschool.isq.edu.mx/cr45/6967/assets/js/9843 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΩΝ «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ»

Learn More get more Πρακτικό Νο29

Σήμερα, 16 12 year old dating 7 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 8:00’μμ, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου κ. Β. Βραζέλη, συγκεντρώθηκαν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα:

[1] Οργάνωση Βιβλιοθήκης της Αδελφότητας – Δημιουργία Επιτροπής Βιβλιοθήκης

[2] Δημιουργία Επιτροπής Λαογραφικού Μουσείου Μελιγγών

και,

[3] Δημιουργία και Λειτουργία Αίθουσας Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν και οι κ.κ. Αθηνά Μάντη και Ευρυσθένης Τσάλιος.

Μετά από συζήτηση αποφασίστηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ τα παρακάτω:

[1] Για την καλύτερη οργάνωση της Βιβλιοθήκης της Αδελφότητας να δημιουργηθεί 3μελής Επιτροπή Βιβλιοθήκης που να αποτελείται από δύο μέλη του Δ.Σ. της Αδελφότητας, το ένα στη θέση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ της Επιτροπής και το άλλο σε θέση ΜΕΛΟΥΣ, και ένα τρίτο μέλος η θέση του οποίου προτάθηκε στη βιβλιοθηκονόμο και χωριανή κα Αθηνά Μάντη, η οποία αποδέχτηκε τη θέση του ΜΕΛΟΥΣ της Επιτροπής Βιβλιοθήκης. Τα άλλα δύο μέλη της Επιτροπής θα είναι ο Παππάς Περικλής (Πρόεδρος Επιτροπής) και η Τσαχαλά Βάσω (Μέλος Επιτροπής).

[2] Για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του Λαογραφικού Μουσείου Μελιγγών, να δημιουργηθεί 3μελής Επιτροπή Λαογραφικού Μουσείου, η οποία θα αποτελείται από δύο μέλη του Δ.Σ. της Αδελφότητας, το ένα στη θέση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ της Επιτροπής και το άλλο σε θέση ΜΕΛΟΥΣ, και ένα τρίτο μέλος από το Τοπικό Συμβούλιο Μελιγγών σε θέση ΜΕΛΟΥΣ, το οποίο θα ορίζεται με απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Μελιγγών. Για τις θέσεις προτάθηκαν και το αποδέχτηκαν οι εξής: Παππάς Περικλής (Πρόεδρος Επιτροπής), Κωστούλας Θωμάς (Μέλος Επιτροπής) και ο Τσάλιος Ευρυσθένης (Μέλος Επιτροπής, εκπρόσωπος του Τοπικού Συμβουλίου Μελιγγών).

[3] Σε συνέχεια της συνεδρίασης με Πρακτικό Νο25 αποφασίστηκε σε αίθουσα του σχολείου Μελιγγών να λειτουργήσει Αίθουσα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με σκοπό την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και δράσεων για τα παιδιά του χωριού, με ευθύνη της Αδελφότητας.

Η Συνεδρίαση έληξε με την ομόφωνη γνώμη όλων των μελών του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                Η Γραμματέας

 

Β. Βραζέλης                                Β. Τσαχαλά

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Sunday the 20th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων