Χάρτης με τοπωνύμια και αξιοθέατα των Μελιγγών

Εκτύπωση

Get the facts

Ήταν μια παλιά ιδέα, που έχει κουβεντιαστεί με αρκετούς. Να αποτυπωθούν σε μια εικόνα-φωτογραφία διάφορα σημεία του χωριού.

http://www.jcasoft.com/pidarmon/4363 Παρατηρώντας κάτι σχετικό που ετοίμασαν άνθρωποι στη Σκιάθο, τα βάλαμε κάτω και, μέσα σε ένα βράδυ, ο Παύλος Χ. Κοντοδήμος έφτιαξε το πρώτο κομμάτι, το οποίο στη συνέχεια, διαμορφώθηκε στη μορφή που βλέπετε όλοι και όλες σας. Κουβεντιάσαμε αρκετά, δυο - τρία βράδυα, ψάχνοντας ονόματα περιοχών, σημεία, τοποθεσίες.

other Καταλήξαμε σε μία αποτύπωση με σημεία, τοπωνύμια, εκκλησίες, πηγές και αξιοθέατα του χωριού.Η αποτύπωση αυτή θα βοηθήσει όποιον ξένο επισκεφτεί το χωριό να ξέρει τί να ψάξει και πού θα το βρει. Θα βοηθήσει επίσης και κάθε χωριανό να γνωρίσει σημεία και περιοχές που ακούει ξανά και ξανά χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορίσει το ακριβές σημείο στο χωριό.

Πατώντας πάνω στο εικονίδιο του κάθε ονόματος εμφανίζονται πληροφορίες σχετικές με το συγκεκριμένο σημείο-τοπωνύμιο. Μέρα με τη μέρα, η αποτύπωση και οι πληροφορίες θα εμπλουτίζεται με νέα σημεία, με φωτογραφίες αλλά και νέα στοιχεία (γιατί το συγκεκριμένο όνομα, ένα χαρακτηριστικό γεγονός, σύνδεσμος για ηλεκτρονικές πληροφορίες, κ.ά.).

Στο αριστερό μενού της ιστοσελίδας που βρίσκεστε (www.meliggoi.gr) πατήστε πάνω στη φωτογραφία του χάρτη και θα ξεναγηθείτε στον χάρτης με τα διάφορα σημεία-αξιοθέατα του χωριού. Μπορείτα να κάνετε ζουμ στο χάρτη ή να πατήσετε πάνω στο εικονίδιο για να διαβάσετε σχετικές πληροφορίες για το σημείο που ενδιαφέρεστε.

Μπορείτε, τέλος, mujeres solteras en cordoba colombia να μας πείτε επιπλέον πράγματα που δεν έχουμε αποτυπώσει ή http://mariechristinedesign.com/?misleno=rencontres-femmes-39&bb0=74 να μας ενημερώσετε αν κάτι είναι λάθος!

περικλής π.

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Thursday the 13th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων