Εκδηλώσεις μέχρι σήμερα για το Καλοκαίρι 2015

Εκτύπωση

Μια συνοπτική εικόνα για τις μέχρι σήμερα, άκρως επιτυχημένες εκδηλώσεις της αδελφότητάς μας για το Καλοκαίρι 2015 έχει ως εξής.
 

1. Για δεύτερη χρονιά η Θεατρική Ομάδα Μελιγγών ανέβασε το δεύτερο έργο της "Η κυρία έχει νεύρα". Η επιτυχία ήταν μεγάλη και πλήθος κόσμου παρακολούθησε το έργο αυτό. Φωτογραφικό υλικό από την παράσταση ε δ ώ .

2. Για ότι έγινε μετά την παράσταση μπορείτε να το δείτε ε δ ώ .

3. Για το Εργαστήρι φωτογραφίας για τα παιδιά με τις συμβουλές - οδηγίες του επαγγελματία φωτογράφου κου Ιγνατιάδη μπορείτε να δείτε ε δ ώ .

4. Για την ποδηλατική κατάβαση από την Μυζιούλα που πραγματοποιήθηκε και φέτος για δεύτερη χρονιά, μπορείτε να δείτε ε δ ώ .

5. Για την εκδήλωση "Παρατηρώντας τα άστρα" που βοήθησε η Ομάδα Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Ιωαννίνων και ο κος Σακκάς Κώστας μπορείτε να δείτε ε δ ώ .

6. Για τα εγκαίνια της Πινακοθήκης και την αντίστοιχη εκδήλωση που έδωσε το παρόν και ο Δήμαρχος Δωδώνης και πλήθος κόσμου , μπορείτε να δείτε ε δ ώ .

7. Για τα εγκαίνια των νέων αιθουσών και του ανακαινισμένου Λαογραφικού Μουσείου Μελιγγών "Αδερφοί Πέτρου", και το μπουφέ που ακολούθησε, παρουσία του Δημάρχου Δωδώνης, μπορείτε να δείτε ε δ ώ .

8. Για το Θέατρο Σκιών του Γιώργου Ηπειρώτη, και την παράσταση του κααγικόζη, μπορείτε να δείτε ε δ ώ .

9. Για την δημιουργία των παιδιών με ανακυκλωσιμα υλικά, ενός αερόστατου με την βοήθεια και την καθοδήγηση του γλύπτη, χωριανού μας Κωστούλα Βαγγέλη, μπορείτε να δείτε ε δ ώ 

10. Για τον διαγωνισμό καλαθιών που έγινε στο γήπεδο μπάσκετ με αρκετά μεγάλη συμμετοχή από όλες τις ηλικίες, μπορείτε να δείτε ε δ ώ.

11.  Για το κουκλοθέατρο που ετοίμασαν η Αγνή και η Ανθή με τη βοήθεια εθελοντών των εκδηλώσεων, μπορείτε να δείτε ε δ ώ

 

 

Σύντομα θα ανανεωθεί το άρθρο αυτό και με υπόλοιπο υλικό από το Party στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, την τελική κατασκευή του Αερόστατου από τα παιδιά του χωριού και την Ποδηλατάδα που έγινε σε συνεργασία και με τα άλλα χωριά της Δωδωναίας Κοιλάδας.

Μ ε ί ν ε τ ε   σ υ ν τ ο ν ι σ μ έ ν ο ι .

Ακολουθούν και άλλες εκδηλώσεις και μπορείτε να τις δείτε  ε δ ώ  πατώντας στις ημερομηνίες που ακολουθούν.

 

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Tuesday the 14th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων