Ευτυχώς βρέθηκαν όλα τα Χαμένα Αυγά!

Εκτύπωση

site de rencontre pour sourd muet

rencontre homme gabon Με τόσο κόσμο σήμερα το απόγευμα στην πλατεία του χωριού δεν θα μπορούσαν να μην βρεθούν όλα τα Χαμένα Αυγά!!

http://www.handpickedvillas.net/malkinos/5515 Άγγελος, Μυρτώ, Θανάσης, Λαμπρινή, Ελένη, Μίλτος, Μανώλης, Μελίνα, Ιωάννης, Ελένη, Κωνσταντίνος, Βασίλης, Σοφία, Μάριος, Μελίνα, Χάρης, Γιώργος, Ευαγγελία, Αγγελική, Αποστόλης, Πένυ και Χριστίνα.

rencontre senegal Περισσότερα από 20 παιδιά, συγκεντρώθηκαν στην ΑΔΑΠ, λίγο μετά τις 5:00'. Τις πρώτες εντύπωσεις κέρδισε το υπαίθριο σκάκι! Ο Άγγελος με τον Θανάση ξεκίνησαν αμέσως την πρώτη παρτίδα και αμέσως ακολούθησε η ρεβάνς, με τελική ισσοπαλία 1-1.

http://oregonpont.hu/?porowokariel=sherbrooke-rencontre-amicale&3db=86 Γρήγορα, στην αίθουσα της ΑΔΑΠ, η Αγνή και η Λένα με την Κατερίνα, ξεκίνησαν να βοηθούν τα παιδιά στην κατασκευή καλαθιών από χαρτόνι, με πεταλούδες, λουλούδια και αυτοκόλλητα διάφορα! Όσοι τέλειωναν γρήγορα, εφτιαξαν διακοσμητικά μανταλάκια και λαγουδάκια.

Λίγο μετά τις 5:30', και αφού όλα τα παιδιά είχαν φτιάξει το καλάθι τους, σήμανε η έναρξη του παιχνιδιού "Τα Κρυμένα Αυγά". Έπρεπε, τα παιδιά να βρουν όσα περισσότερα από τα 50 αυγά που είχαν κρύψει η Χριστίνα και η Κατερίνα σε διάφορα σημεία της πλατείας, του σχολείου και του μουσείου!

Πανζουρλισμός, τρέξιμο, αγωνία, μέτρημα, χαρά και γέλια! Και γονείς, παππούδες και θείοι να  χαίρονται!

Όσα περισσότερα αυγά τόσα περισσότερα ζελεδάκια για τα παιδιά! Μέχρι και η μικρή Ευαγγελία κέρδισε (με το σπαθί της) ένα σακουλάκι με ζελεδάκια!

Το τέλος του κυνηγιού, βρήκε τα παιδιά να παίζουν διάφορα παιχνίδια στην πλατεία: ποδόσφαιρο, σκάκι, κυνηγητό.

Όλα αυτά μέχρι τις 7:00' όταν χτύπησε η καμπάνα της εκκλησίας για το ευχέλαιο. Με εξαίρεση τους Μίλτο, Ιωάννη, Αγγελική, Αποστόλη, Χάρη, Γιώργο και Θανάση, όλοι οι άλλοι μπήκαμε στην εκκλησία!

Λίγο ακόμη παιχνίδι μετά το ευχέλαιο και το τέλος της βραδυάς ήρθε με το πρώτο σκοτάδι.

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Sunday the 20th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων