Γενεαλογικά Δέντρα

site de rencontre des femmes canadiennes gratuit Στο τμήμα αυτό ξεκίνησε η δημοσιοποίηση στοιχείων από Homepage τα γενεαλογικά δέντρα οικογενειών του χωριού μας. Σκοπός είναι η κατάθεση και συλλογή στοιχείων (όνομα, ημερομηνία γέννησης και θανάτου) για ανθρώπους των οικογενειών μας, μαζί με ιστορίες και στιγμές της ζωής τους (σαν κείμενο ή σαν φωτογραφίες).

http://www.15m-acoruna.com/?privetys=mujer-en-bogota-busca-hombre&140=b5 Ξεκινήσαμε με το γενεαλογικό δέντρο της οικογένειας Παππά εκφράζοντας ταυτόχρονα την προθυμία ανθρώπων του Δ.Σ. της Αδελφότητας να βοηθήσουμε όποιον άλλο θέλει να τολμήσει το ίδιο! Απαιτεί βέβαια ακριβή στοιχεία για πρόσωπα της οικογένειας, αν και η διασταύρωση στοιχείων από διαφορετικές πηγές-αναφορές-ανθρώπους ανάμεσα στα γενεαλογικά δέντρα αποτελεί έναν ακόμα στόχο της δράσης αυτής.

best dating website for 50s Ελπίζουμε να υπάρξουν και άλλες προσπάθειες καταγραφής και δημιουργίας γενεαλογικών δέντρων κάτι που, τελικά, θα βοηθήσει στην καταγραφή της ιστορίας του χωριού μας.


blog link  

Οικογένεια ΠΑΠΠΑ

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Friday the 22nd. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων