Μητρώο Αρρένων - β' τεύχος

Εκτύπωση

find Ψάχνοντας το υλικό που είναι κλειδωμένο στις ντουλάπες του κοινοτικού γραφείου - και έχοντας ξεκινήσει η διαδικασία καθαρισμού και διαρύθμισης της αίθουσας σε εκθεσιακό χώρο - έχει ανακαλυφθεί πολύτιμο αρχειακό υλικό για το χωριό.

http://www.cutebonsaitree.com/frnew1/7634 Της σημερινής αναφοράς (για τους εγγεγραμμένους από '25 έως '33) έχει προηγηθεί η ανακάλυψη του πρώτου sites ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΡΡΕΝΩΝ "Της Κοινότητος Μελιγγών του Νομού Ιωαννίνων" με στοιχεία από το 1844 έως 1925.

http://feelgoodbiochem.com/?milforw=site-de-rencontre-psg&b35=d9 Εδώ, φαίνεται το εξώφυλλο του blog ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ για άρρενες γεννηθέντες από 1925 έως και 1933, καθώς και μια σελίδα από τους εγγεγραμμένους άρρενες που γεννήθηκαν το 1926 (οικογενειακοί οι λόγοι για την επιλογή του συγκεκριμένου έτους).

Το δεμένο και τυπωμένο τεύχος, είναι αποτέλεσμα ενεργειών των υπηρεσιών της Νομαρχίας Ιωαννίνων και του τότε Νομάρχη Ιωαννίνων. Στοιχεία και πληροφορίες της Κοινότητας καταγράφηκαν, ελέγθηκαν, τυπώθηκαν και δέθηκαν σε τεύχος το έτος 1934.


Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Thursday the 13th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων