Μητρώο Αρρένων - β' τεύχος

Εκτύπωση

http://surfscooter.com/?maska=mujeres-solteras-tijuana&ef9=13 Ψάχνοντας το υλικό που είναι κλειδωμένο στις ντουλάπες του κοινοτικού γραφείου - και έχοντας ξεκινήσει η διαδικασία καθαρισμού και διαρύθμισης της αίθουσας σε εκθεσιακό χώρο - έχει ανακαλυφθεί πολύτιμο αρχειακό υλικό για το χωριό.

rencontre celibataire 43 Της σημερινής αναφοράς (για τους εγγεγραμμένους από '25 έως '33) έχει προηγηθεί η ανακάλυψη του πρώτου find more information ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΡΡΕΝΩΝ "Της Κοινότητος Μελιγγών του Νομού Ιωαννίνων" με στοιχεία από το 1844 έως 1925.

http://biblioteka-chrzastowice.pl/marysja/3996 Εδώ, φαίνεται το εξώφυλλο του http://huntersneeds.net/rigaro/4679 ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ για άρρενες γεννηθέντες από 1925 έως και 1933, καθώς και μια σελίδα από τους εγγεγραμμένους άρρενες που γεννήθηκαν το 1926 (οικογενειακοί οι λόγοι για την επιλογή του συγκεκριμένου έτους).

Το δεμένο και τυπωμένο τεύχος, είναι αποτέλεσμα ενεργειών των υπηρεσιών της Νομαρχίας Ιωαννίνων και του τότε Νομάρχη Ιωαννίνων. Στοιχεία και πληροφορίες της Κοινότητας καταγράφηκαν, ελέγθηκαν, τυπώθηκαν και δέθηκαν σε τεύχος το έτος 1934.


Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Friday the 22nd. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων