"Καλοκαίρι 2014" - Τιμητική εκδήλωση για τον Γιαννοπλάτη

Εκτύπωση

site de rencontre ado avec photo

Μάλλον, η πιό σημαντική και ταυτόχρονα άριστα οργανωμένη εκδήλωση της Αδελφότητας, η προχτεσινή τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του ευεργέτη του χωριού Παναγιώτη Αθανασίου ή Γιαννοπλάτη.

more Οι περί τους 200. ακροατές της εκδήλωσης άκουσαν τον π. Δημήτριο Αργυρό να μιλά "Περι ευεργεσίας"  ακολουθούμενος από τον κ. Παναγιώτη Τσαμάτο που παρουσίασε το βιβλίο του χωριανού μας κ. Πάνου Δημ. Τζιόβα, με συντονιστή της εκδήλωσης τον κ. Στέφανο Ντόβα, που δεν αρνήθηκε τον λόγο σε κανέναν από το ακροατήριο! Ακόμα και σε διαφωνούντες της εκδήλωσης.

traduire rencontrer des difficultés en anglais Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του κ. Ντόβα και χαιρετισμούς από την Γραμματέα της Ηπειρωτικής Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών κα. Γιοβάννη και τον Πρόεδρο της Αδελφότητας Απανταχού Μελιγγιωτών. Στη συνέχεια, στην κεντρική ομιλία της βραδιάς, ο π. Δημήτριος Αργυρός μίλησε "Περί Ευεργεσίας" (και όχι για τους ευεργέτες, όπως ισχυρίστηκε κάποιος χωριανός στο τέλος!!) και στη συνέχεια ο κ. Τσαμάτος έκανε την παρουσίαση του βιβλίου του Πάνου Τζιόβα για τον Γιαννοπλάτη. Ο κύκλος των ομιλιών έκλεισε με σύντομη ομιλία του συγγραφέα του βιβλίου.

neue frau kennenlernen Στο τελείωμα της εκδήλωσης, η Αδελφότητα προσέφερε δύο συμβολικά δώρα στον Περιφεριάρχη κ. Καχριμάνη, τον π. Δημήτριο Αργυρό, τον κ. Τσαμάτο και τον συντονιστή της εκδήλωσης κ. Στέφανο Ντόβα. Τα δώρα, ένα αναμνηστικό μετάλιο του χωριού και ένα βιβλίο "Μελιγγοί - Θυμάμαι..."  προσέφεραν στους καλεσμένους τέσσερα Μελιγγιωτόπουλα, ο Θανάσης Τσάλιος, η Αγγελική Σιώζου, η Ελένη Κάκκαβου και ο Γιώργος Κοντοδήμος.

rencontre celibataire 77 Μετά από δύο ερωτήσεις-παρεμβάσεις από το κοινό, οι καλεσμένοι (φιλοξενούμενοι και χωριανοί) απόλαυσαν εδέσματα που είχε ετοιμάσει η Βούλα και ο Νίκος Μπούκας, προσφορά της Αδελφότητας.

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Thursday the 13th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων