Βιβλιοθήκη

Η Αδελφότητα δημιούργησε http://sumarplant.ro/franciye/3203 Δανειστική Βιβλιοθήκη και χώρο Μελέτης σε αίθουσα της Γιαννοπλάτειας Σχολής Μελιγγών (παλιό σχολείο) στο χωριό μας. Σκοπός της Δανειστικής Βιβλιοθήκης είναι η κάλυψη των αναγκών των κατοίκων του χωριού μας.

Η Δανειστική Βιβλιοθήκη λειτουργεί στηριζόμενη στην εθελοντική εργασία χωριανών και μελών της Αδελφότητας. Το αρχικό πρόγραμμα προβλέπει τη λειτουργία της Δανειστικής Βιβλιοθήκης τα σαββατοκύριακα και, σε επόμενη φάση, και τα απογεύματα κάθε Τετάρτης.

Η Δανειστική Βιβλιοθήκη της Αδελφότητας, σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της Αδελφότητας, θα διοικείται από τριμελή official statement Επιτροπή Βιβλιοθήκης, η οποία θα αποτελείται από εκπρόσωπο του Δ.Σ. της Αδελφότητας (προεδρεύοντα της επιτροπής), ένα μέλος του Τοπικού Συμβουλίου και έναν επιστήμονα βιβλιοθηκονόμο.

Παράλληλο σκοπό της Επιτροπής Βιβλιοθήκης η ανάπτυξη και ο εξοπλισμός της Δανειστικής Βιβλιοθήκης με βιβλία και άλλο κατάλληλο υλικό.

                                                                                                                                                                          

Άρθρο για βιβλίο - έκδοση της Αδελφότητας

Αναδημοσίευση άρθρου-κριτικής του αξιόλογου φιλολόγου και φίλου του χωριού μας, kosten dating cafe κ. Νίκου Υφαντή, που  αφορά το τελευταίο βιβλίο του dating for high schoolers Πάνου Δ. Τζιόβα, έκδοση της check my reference Αδελφότητας Απανταχού Μελιγγιωτών.

Επιλέγοντας την παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο φύλλο του Σαββάτου 1ης Νοεμβρίου 2014, στον Πρωινό Λόγο.

 

Νέα τεύχη στη βιβλιοθήκη μας

aplicacion para conocer gente cristiana http://thinkmaya.com/?biorer=comment-rencontrer-un-homme-riche-sur-internet&491=a5

Καινούργια προσφορά τευχών κόμικ για τη βιβλιοθήκη μας.
 
Ο συμπαθέστατος Άγγελος Ντάφλος, φοιτητής Επιστήμης Υλικών, μας έφερε τα παρακάτω τεύχη:
 
24option erfahrungsbericht WALT DISNEY - ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ  και   premiУЈre rencontre en anglais WALT DISNEY - ΝΤΟΝΑΛΝΤ

Περισσότερα...

Αναδημοσίευση άρθρου για Βιβλιοπόλεις του κόσμου

Αναδημοσίευση άρθρου του Τάκη Καραγιάννη στο protagon.gr για τον οργανισμό που ιδρύθηκε από visit the site 17 Βιβλιοπόλεις (Book Towns). Είναι πόλεις που αποφάσισαν να στηρίζουν την οικονομία και τον τουρισμό των πόλεών τους στο βιβλίο, αναπτύσοντας έτσι την βιβλιοφιλία. Η ουσιαστική προυπόθεση για να θεωρηθεί μια πόλη "Book Town" είναι να αφορά μια μικρή αγροτική περιοχή με πολλές βιβλιοθήκες και βιβλιοπωλεία.

Για το άρθρο, εδώ: http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.vivlia&id=34442

Εμπλουτισμός της Δανειστικής Βιβλιοθήκης με περισσότερα κόμικ

Μια επίσκεψη στην Αθήνα βοήθησε να εμπλουτιστεί η Βιβλιοθήκη της Αδελφότητας στο χωριό με 36 νέα κόμικ!

Τα κομάτια αυτά, μαζί με αυτά που είχε προσφέρει πέρυσι η Μαίρη και ο Δήμος Κοντοδήμος, δημιουργούν ένα ξεχωριστό τμήμα στην Δανειστική Βιβλιοθήκη μας και είναι σίγουρο ότι θα γίνει πόλος έλξης για παιδιά αλλά και για μεγαλύτερους.

 

Περισσότερα...

Τίτλοι βιβλίων που αγαπάμε και ξεχωρίζουμε

Εδώ, θα εμφανίζονται κατά καιρούς, λίστες με τίτλους βιβλίων που "Οι Φίλοι της Βιβλιοθήκης της Αδελφότητας"

  • α γ ά π η σ α ν ,
  • θ ε ω ρ ο ύ ν  ξ ε χ ω ρ ι σ τ ά ,
  • π ρ ο τ ε ί ν ο υ ν   ν α   δ ι α β α σ τ ο ύ ν

Καθένας από τους "Φίλους της Βιβλιοθήκης της Αδελφότητας" μπορεί να συμμετάσχει. Αυτό θα γίνει στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο email της Αδελφότητας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Περισσότερα...

Εορτή στη Μνήμη των Ευεργετών και Έκθεση Βιβλίου

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου θα τελεστεί δοξολογία και κατάθεση στεφάνου στη Μνήμη των Ευεργετών του χωριού.

Η εορτή θα συνδυαστεί με έκθεση βιβλίων της Δανειστικής Βιβλιοθήκης της Αδελφότητας (παιδικά, ιστορικά, λογοτεχνικά, κ.ά.). Καιρού επιτρέποντος, στο χαγιάτι της εκκλησίας, μετά τη δοξολογία, θα βρίσκονται επιλεκτικοί τίτλοι βιβλίων προς δανεισμό. Παρέα με καφέ και κέικ, θα ψάξουμε τίτλους και θέματα και θα κουβεντιάσουμε για το πρόγραμμα εκδηλώσεων του χειμώνα που έρχεται. Σας περιμένουμε όλους, για το χειμωνιάτικο ξεκίνημα της παρέας.

Ενδιαφέροντα βιβλία στη Βιβλιοθήκη της Αδελφότητας

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον αγαπητό Βαγγέλη Οικονόμου και τη Νότα Γούσια για τα δύο χρησιμότατα βιβλία που πρόσφεραν στη Βιβλιοθήκη της Αδελφότητας.

Οι τίτλοι τους αλλά και η εγκυρότητα των πληροφοριών που περιέχουν φανερώνουν τη χρησιμότητά τους.

Περισσότερα...

Νέες δωρεές βιβλίων στη Δανειστική Βιβλιοθήκη μας

Τίτλοι βιβλίων που δωρήθηκαν τον τελευταίο μήνα στη βιβλιοθήκη προς δανεισμό.

Από τον Τάκη Τσιάλιο, τον Δημήτρη Πέτρου και τον Δήμαρχο Δωδώνης κ. Κατσανάκη.

Περισσότερα...

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Wednesday the 19th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων