Εγκαίνια της Δανειστικής Βιβλιοθήκης και της ΑΔΑΠ Αδελφότητας Μελιγγών

Εκτύπωση

Την Δευτέρα 6 Μαϊου 2013, εγκαινιάστηκαν από τον http://www.ivst-vz.de/?debin=bdswiss-software Δήμαρχο Δωδώνης κ. Κατσανάκη η binära optioner plattform Δανειστική Βιβλιοθήκη και η Αίθουσα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΑΔΑΠ) της Αδελφότητας Απανταχού Μελιγγιωτών, στο κτίριο της Γιαννοπλάτειας Σχολής Μελιγγών, στους Μελιγγούς.

 egenia11th egenia2th

Παρουσία 60 χωριανών, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Αδελφότητας καλωσόρισαν τον Δήμαρχο, τους Περιφεριακούς Συμβούλους κκ. Λάζο Ιωάννη και Καραμπίνα Ιωάννη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παρθενίου Χριστόφορο, τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Δωδώνης κ. Χρήστου Κων/νο και το Τοπικό Συμβούλιο Μελιγγών κκ. Κωστούλα Σταύρο, Τσιάλιο Ευρυσθένη και Τσιάλιο Δημήτρη.

egenia3th egenia4th egenia5th

Μετά τον χαιρετισμό του Δημάρχου, οι δύο site de rencontre bon profil τελευταίοι αποφοιτήσαντες μαθητές του Σχολείου Μελιγγών click this link now Γεωργία και Παύλος Κοντοδήμος έδωσαν βραβεία της Αδελφότητας στην rencontre affaire montreal Λίνα Ριζοπούλου και τον meilleur site de rencontres en ligne Λευτέρη Βασιλείου για τις διακρίσεις τους σε διαγωνισμούς μαθηματικών και φυσικής.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου take a look at the site here φύτευσαν από ένα δέντρο έξω από το κτίριο της Γιαννοπλάτειας Σχολής Μελιγγών.

 

 

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Thursday the 13th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων