Εγκαίνια της Δανειστικής Βιβλιοθήκης και της ΑΔΑΠ Αδελφότητας Μελιγγών

Εκτύπωση

Την Δευτέρα 6 Μαϊου 2013, εγκαινιάστηκαν από τον check out here internet dating germany english http://hivtestkit.ph/?melisa=rencontre-pour-mariage-france&728=e7 sites dating during clinical rotations http://onsc4x4.com/?mariypol=site-de-rencontre-20-30-ans&e96=4d http://colombiasoyyo.org/felipe/1513 these details click for source dating app android uk Δήμαρχο Δωδώνης κ. Κατσανάκη η Δανειστική Βιβλιοθήκη και η Αίθουσα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΑΔΑΠ) της Αδελφότητας Απανταχού Μελιγγιωτών, στο κτίριο της Γιαννοπλάτειας Σχολής Μελιγγών, στους Μελιγγούς.

 egenia11th egenia2th

Παρουσία 60 χωριανών, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Αδελφότητας καλωσόρισαν τον Δήμαρχο, τους Περιφεριακούς Συμβούλους κκ. Λάζο Ιωάννη και Καραμπίνα Ιωάννη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παρθενίου Χριστόφορο, τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Δωδώνης κ. Χρήστου Κων/νο και το Τοπικό Συμβούλιο Μελιγγών κκ. Κωστούλα Σταύρο, Τσιάλιο Ευρυσθένη και Τσιάλιο Δημήτρη.

egenia3th egenia4th egenia5th

Μετά τον χαιρετισμό του Δημάρχου, οι δύο τελευταίοι αποφοιτήσαντες μαθητές του Σχολείου Μελιγγών Γεωργία και Παύλος Κοντοδήμος έδωσαν βραβεία της Αδελφότητας στην Λίνα Ριζοπούλου και τον Λευτέρη Βασιλείου για τις διακρίσεις τους σε διαγωνισμούς μαθηματικών και φυσικής.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου φύτευσαν από ένα δέντρο έξω από το κτίριο της Γιαννοπλάτειας Σχολής Μελιγγών.

 

 

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Tuesday the 18th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων