Θεατρική Ομάδα

Θεατρική Ομάδα Μελιγγών - 4η χρονιά

Την περασμένη Κυριακή (27.11.2016) ξεκίνησε η 4η θεατρική χρονιά για τους Μελιγγούς.

Η Θεατρική Ομάδα Μελιγγών (Θ.Ο.Μ.), μια ερασιτεχνική ομάδα από χωριανούς αλλά και φίλους από τα γειτονικά χωριά, συγκεντρώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Μελιγγών και με την ευεργετική επίδραση κρασιού και μεζέδων, ξεκίνησε η κουβέντα για την καινούργια σαιζόν.Την περασμένη Κυριακή (27.11.2016) ξεκίνησε η 4η θεατρική χρονιά για τους Μελιγγούς.

Περισσότερα...

Συνάντηση Θ.Ο.Μ. - Υποδοχή νέου μέλους

Οι πρόβες της Θεατρικής Ομάδας Μελιγγών για το νέο έργο συνεχίζονται, και σήμερα υποδεχτήκαμε ένα νέο μέλος της ομάδας, τη Ναταλία, από διπλανό χωριό. Με όρεξη και όνειρα, γνώρισε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, με εξαίρεση την Ντίνα και τον Βασίλη, που δεν ήταν σήμερα εδώ. 

Φωτογραφίες που τράβηξε ο Λάκης.

Περισσότερα...

Θεατρική Ομάδα Μελιγγών - 3η χρονιά

Η περασμένη Κυριακή (15.11.2015) σήμανε την έναρξη της νέας περιόδου για την Θεατρική Ομάδα Μελιγγών.

Η ομάδα, με τη νέα σύνθεση, συγκεντρώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Μελιγγών και με την ευεργετική επίδραση κρασιού και μεζέδων, ξεκίνησε η κουβέντα για το νέο έργο.

Πρώτα βέβαια, καλωσορίσαμε ......

Περισσότερα...

Συνεχίζονται οι πρόβες της Θεατρικής μας Ομάδας

Το απόγευμα της Κυριακής (3.5.2015), η παρέα της Θεατρικής Ομάδας συναντήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Μελιγγών για την πρόβα του θεατρικού τους.

Κάποιες αποσίες αλλά ευκαιρία για τους υπόλοιπους να δουλέψουν τα δικά τους κομμάτια.

Οι πρόβες της Θεατρικής Ομάδας Μελιγγών συνεχίζονται

Η Θεατρική Ομάδα Μελιγγών (Θ.Ο.Μ.) θα ανεβάσει, για δεύτερη χρονιά, θεατρική παράσταση με συντελεστές χωριανούς και χωριανές μέλη της Αδελφότητας.

Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο, με εβδομαδιαίες συναντήσεις των παλαιών και των νέων μελών της Ομάδας. Τις αρχικές συζητήσεις για την επιλογή του φετινού έργου ακολούθησαν συζητήσεις για τους ρόλους κάθε μέλους της Ομάδας. Ρόλοι ηθοποιών, ο ρόλος του σκηνοθέτη (ή μάλλον της σκηνοθέτιδας, Αγνής Τσ.), ρόλοι για υπεύθυνο παράστασης ή σκηνικού, υπεύθυνο μουσικής και φωτισμού, αλλά και υπεύθυνου κουστουμιών.

Η σημερινή καταχώρηση είναι παράλληλα πρόσκληση για όποια ή όποιον από το χωριό θα ήθελε να πάρει μέρος βοηθώντας και προσφέροντας ενέργεια (θεατρική και όχι μόνο) στην Θ.Ο.Μ.

Θ.Ο.Μ.: 1η συνάντηση για τη νέα σεζόν

Ν Ε Α   Η Μ Ε Ρ Ο Μ Η Ν Ι Α   Σ Υ Ν Α Ν Τ Η Σ Η Σ

Καθώς η συνάντηση της Κυριακής ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ, το νέο ραντεβού ορίστηκε για την Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014, στις 6:00' το απόγευμα, στο σχολείο (Γιαννοπλάτειος Σχολή Μελιγγών).

Περιμένουμε παλαιά αλλά και νέα πρόσωπα από το χωριό να εμπλουτίσουν την ομάδα. Είτε για να παίξουν κάποιον ρόλο είτε για να βοηθήσουν ή να υποστηρίξουν το νέο εγχείρημα. Θα συζητήσουμε για τη νέα χρονιά, το νέο έργο που θα ανέβει, τον προγραμματισμό ενεργειών, κ.ά.

Θ.Ο.Μ. - Πρόσκληση για τη νέα περίοδο

Η φωτογραφία είναι από την περυσινή πρώτη συνάντηση της θεατρικής μας ομάδας.

Η φετινή 1η συνάντηση καθορίστηκε για την ερχόμενη Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014, στις 6:00μμ στο σχολείο του χωριού.

Περιμένουμε παλαιά αλλά και νέα πρόσωπα από το χωριό να εμπλουτίσουν την ομάδα. Είτε για να παίξουν κάποιον ρόλο είτε για να βοηθήσουν ή να υποστηρίξουν το νέο εγχείρημα. Θα συζητήσουμε για τη νέα χρονιά, το νέο έργο που θα ανέβει, τον προγραμματισμό ενεργειών, κ.ά.

Θ.Ο.Μ. στο Χαροκόπι

Τρίτη στη σειρά παράσταση για τη Θ.Ο.Μελιγγών, αυτή τη φορά στο Χαροκόπι.

Η Θ.Ο.Μ. παρουσίασε το έργο "Φωνάζει ο κλέφτης" ύστερα από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαροκοπίου, και πρόσφερε γέλιο και διασκέδαση σε περίπου 140 θεατές.

Φωτογραφίες από τη βραδιά στο Χαροκόπι, έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο Χαροκοπίου.

 

Περισσότερα...

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Wednesday the 17th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων