Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Βάφτιση του μικρού Βασίλη Γ. Βραζέλη

Την Κυριακή 23 Μαρτίου, http://www.mycoldprairie.com/pizdboluy/2976 η Εύη και ο Γιάννης Βραζέλης βάφτισαν το μικρό τους γιό http://coredumping.com/malyk/9103 Βασίλη, στην εκκλησία του χωριού.

http://celebritysex.cz/?triores=dating-show-funny-questions&d8e=75 Ευχές στους γονείς και στον νονό του μικρού Βασίλη, τον Αλέξανδρο Ευαγγέλου.

 

Νέο μέλος στην οικογένεια του Γιάννη Μπούτζια

Τις θερμές μας ευχές στη Visit Your URL Ναταλί και τον Γιάννη Μπούτζια για τον νεογέννητο γιό τους. Η προηγούμενη αναφορά μας για την ανάπτυξη της Μελιγγιώτικης Κοινότητας της Στοκχόλμης ενισχύεται με ένα νέο μέλος!

http://armor-deck.net/edikpedik/1863 Ευχόμαστε στον Γιάννη και τη Ναταλί να τους ζήσει και ανυπομονούμε να τους δούμε όλους μαζί το καλοκαίρι στο χωριό μας.

 

Γέννηση της δεύτερης κόρης της Λένας και του Λευτέρη Σιώζιου

Η rencontres estuariennes 2014 Μελιγγιώτικη Κοινότητα της Στοκχόλμης μεγάλωσε και απέκτησε ένα νέο μέλος, θηλυκού γένους, την κόρη της Λένας και του Λευτέρη Αχ. Σιώζιου. Έτσι, μετά http://asiaautomotive.com.sg/macros/5737 την Αγγελική και https://www.reunionsaveurs.com/viopes/1109 τον Αχιλλέα, ένα ακόμη τέκνο για την αγαπητή σε όλους μας http://inter-actions.fr/bilobrusuy/3547 οικογένεια του Λευτέρη και της Λένας.

her explanation Να τους ζήσει και με ανυπομονησία περιμένουμε το καλοκαίρι να τους δούμε πάλι στο χωριό.

 

Βάφτιση της Ελεονώρας Γ. Μάντη

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος και η Δήμητρα Μάντη βάφτισαν την δεύτερη κόρη τους, στο Μοναστήρι της Ντουραχάνης. Τη μικρή Ελεονώρα βάφτισε ο νονός του Γιώργου, ο Περικλής Ε. Παππάς.

Ευχές για να τους ζήσει η Ελεονώρα και για να γίνει "καλή χριστιανή".

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Wednesday the 19th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων