Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Βάφτιση του μικρού Βασίλη Γ. Βραζέλη

Την Κυριακή 23 Μαρτίου, dating your best friend's little brother η Εύη και ο Γιάννης Βραζέλης βάφτισαν το μικρό τους γιό http://www.wilhelminaboys.nl/malytka/7990 Βασίλη, στην εκκλησία του χωριού.

recherche femmes gard Ευχές στους γονείς και στον νονό του μικρού Βασίλη, τον Αλέξανδρο Ευαγγέλου.

 

Νέο μέλος στην οικογένεια του Γιάννη Μπούτζια

Τις θερμές μας ευχές στη jeune femme cherche photographe pour book Ναταλί και τον Γιάννη Μπούτζια για τον νεογέννητο γιό τους. Η προηγούμενη αναφορά μας για την ανάπτυξη της Μελιγγιώτικης Κοινότητας της Στοκχόλμης ενισχύεται με ένα νέο μέλος!

site rencontre femme marocaine Ευχόμαστε στον Γιάννη και τη Ναταλί να τους ζήσει και ανυπομονούμε να τους δούμε όλους μαζί το καλοκαίρι στο χωριό μας.

 

Γέννηση της δεύτερης κόρης της Λένας και του Λευτέρη Σιώζιου

Η Learn More Μελιγγιώτικη Κοινότητα της Στοκχόλμης μεγάλωσε και απέκτησε ένα νέο μέλος, θηλυκού γένους, την κόρη της Λένας και του Λευτέρη Αχ. Σιώζιου. Έτσι, μετά http://tjez.gob.mx/perdakosis/6454 την Αγγελική και trading mit binУЄren optionen τον Αχιλλέα, ένα ακόμη τέκνο για την αγαπητή σε όλους μας rencontre nouvelle caledonie online οικογένεια του Λευτέρη και της Λένας.

best site Να τους ζήσει και με ανυπομονησία περιμένουμε το καλοκαίρι να τους δούμε πάλι στο χωριό.

 

Βάφτιση της Ελεονώρας Γ. Μάντη

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος και η Δήμητρα Μάντη βάφτισαν την δεύτερη κόρη τους, στο Μοναστήρι της Ντουραχάνης. Τη μικρή Ελεονώρα βάφτισε ο νονός του Γιώργου, ο Περικλής Ε. Παππάς.

Ευχές για να τους ζήσει η Ελεονώρα και για να γίνει "καλή χριστιανή".

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Friday the 22nd. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων