Κοινή συνάντηση των Δ.Σ. Αδελφότητας και ΟΙ ΣΕΛΛΟΙ

Εκτύπωση

Οι διακοπές του Πάσχα φέρνουν χωριανούς στο χωριό, και αυτό ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για μια κοινή συνάντηση μελών των Δ.Σ. της Αδελφότητας και του Συλλόγου Μελιγγιωτών της Αθήνας "ΟΙ ΣΕΛΛΟΙ".

Στην Πινακοθήκη, σήμερα Δευτέρα, λίγο μετά τις 11:00' έγινε ενημέρωση και συζήτηση για σχέδια και δράσεις των δύο συλλόγων και δυνατότητες συντονισμού και συνεργασίας. Έγινε ενημέρωση και συζήτηση για το άνοιγμα του Λαογραφικού Μουσείου, την οργάνωση και τις προοπτικές του Μουσείου καθώς και το καλοκαιρινό πρόγραμμα πρόσκλησης καλλιτεχνών για τον εκθεσιακό χώρο της Πινακοθήκης.

Ο Κώστας Κασαγιάννης, η Βιβή Παναγιωτοπούλου-Δρόσου και ο Σωκράτης Παρθενίου, από τον Σύλλογο "ΟΙ ΣΕΛΛΟΙ", ενημέρωσαν τα μέλη του Δ.Σ. της Αδελφότητας για θέματα του Συλλόγου και σημεία συνεργασίας.

Συμφωνήθηκε η κοινή επετειακή εκδήλωση των δύο Συλλόγων, για την ίδρυση της Αδελφότητας καθώς και η επόμενη κοινή συνάντηση το πρώτο μισό του Αυγούστου 2016.

Από την Αδελφότητα παρίσταντο ο Παύλος Κ. Κοντοδήμος, η Χρύσα Κρανά, ο Δημήτρης Τσιάλιος, ο Θωμάς Κωστούλας και ο Περικλής Παππάς.

Φωτογραφίες τράβηξε η Βιβή Παναγιωτοπούλου-Δρόσου.

 
 
 

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Friday the 19th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων