Πνευματικό Κέντρο Δωδώνης

Εκδήλωση για την Δωδώνη στην Ε.Η.Μ.

Υπενθύμιση για την εκδήλωση του Σαββάτου, στην αίθουσα της Ε.Η.Μ.

Εκδήλωση του ΠΚΔΔ: Δωδώνη Διαχρονική

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Δωδώνης, σε συνεργασία με την Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών και υπό την αιγίδα της ΙΒ' Εφορίας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, σας προσκαλεί στην Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «ΔΩΔΩΝΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην «Αίθουσα Κ. Κατσάρη» του Μεγάρου της Εταιρίας Ηπειρωτικών Μελετών (Παρασκευοπούλου 4 - Ιωάννινα) το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 και ώρα 10:00.

  Οργανωτική Επιτροπή

 Κωνσταντίνος Χρήστου, Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου Δήμου Δωδώνης

 Βασίλειος Γιαννάκης, Αντιπρόεδρος Πνευματικού Κέντρου Δήμου Δωδώνης

 

Περισσότερα...

Λεύκωμα για την περιοχή της Δωδώνης

Στη διάθεση της Αδελφότητας, για να προσφερθεί σε κάθε χωριανό - σε κάθε ενδιαφερόμενο, είναι ελληνο-ιταλικό λεύκωμα που δημιούργησε ο Δήμος Δωδώνης το 2008 και αφορά ένα "Μικρό Πολιτιστικό Οδοιπορικό" στα χωριά του πρώην Δήμου Δωδώνης.

Όποιος ή όποια θα ήθελε το λεύκωμα αυτό, τηλεφωνώντας ή στέλνοντας email στη διεύθυνση της Αδελφότητας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μπορεί να το έχει. Είναι δωρεάν, όχι όμως και τα ταχυδρομικά τέλη αποστολής. Ακολουθούν ενδεικτικές φωτογραφίες του λευκώματος.

alt  alt  alt

Συναυλία με το παραδοσιακό συγκρότημα ΤΑΚΙΜΙ

 

Το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιουλίου, στην πλατεία των Μελιγγών, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Δωδώνης και η Αδελφότητα Μελιγγιωτών διοργάνωσε συναυλία με το παραδοσιακό συγκρότημα ΤΑΚΙΜΙ.

Με τίτλο «Μια Αγκαλιά Τραγούδια», ήταν μια μουσική περιήγηση σε περιοχές του Ελληνισμού πάνω σε παραδοσιακά μοτίβα.

Περισσότερα...

Εικόνες από την παράσταση "ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ"

   

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Wednesday the 17th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων