Στηρίζουμε την Κιβωτό του Κόσμου

Εκτύπωση

rencontres st raphael rencontres nc espace membre ligar gratis pelo tellfree Το ΔΣ της Αδελφότητας αποφάσισε να οργανώσει από 1 έως 15 Ιουνίου 2014 προσπάθεια ενίσχυσης και στήριξης της οργάνωσης "Κιβωτός του Κόσμου".

http://documentalqueridowatson.es/pizdyhov/3551 Για τον σκοπό αυτό, καλούμε χωριανούς και φίλους να συγκεντρώσουν στη Γιαννοπλάτειο Σχολή Μελιγγών (σχολείο) υλικά που χρειάζονται τα παιδιά που φιλοξενούνται στη στέγη της Κιβωτού, στην Πωγωνιανή.

Η συγκέντρωση του υλικού θα γίνεται τις μέρες Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή στη Σχολή ή ύστερα από συνεννόηση με όποιο από τα μέλη του Δ.Σ. της Αδελφότητας.

Διαπιστώσαμε ότι στην παρούσα φάση υπάρχει ανάγκη για καλοκαιρινά ρούχα για ηλικίες 5,5 έως 18 ετών, είδη προσωπικής υγιεινής (π.χ. αφρόλουτρα, σαμπουάν, κτλ.) καθώς επίσης και απορρυπαντικά γενικής χρήσης. Επίσης είναι ευπρόσδεκτα παιχνίδια για παιδιά.

Τί είναι η " description Κιβωτός του Κόσμου"; Πρόκειται για μια Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση μέριμνας και προστασίας της μητέρας και του παιδιού που δραστηριοποιείται με σημαντικά αποτελέσματα στους τομείς αυτούς από το 1998 έως και σήμερα. Στις πιο πρόσφατες ενέργειές της συγκαταλέγεται και η δημιουργία ενός ακόμη κέντρου της, στην ακριτική Πωγωνιανή.

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Sunday the 20th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων