"Έπαφος"

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 - Το μαθητολόγιο του σχολείου Μελιγγών

Λόγω καιρικών Συνθηκών, η εκδήλωση αναβάλλεται για την μεθεπόμενη

**** Κυριακή 28 Ιουλίου 2013 ****

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σάββατο 20 Ιουλίου 2013, στην πλατεία του χωριού, στις 8:30' το βράδυ, σε ειδική εκδήλωση θα παρουσιαστούν στοιχεία από το μαθητολόγιο του σχολείου για το μαθητικό δυναμικό, ξεκινώντας από το 1939 (το πιο παλιό τεύχος της σχολικής επιτροπής).

Θα παρουσιαστούν επίσης στοιχεία για δασκάλους της εποχής που υπηρέτησαν στη Γιαννοπλάτειο Σχολή Μελιγγών.

Θα προβληθούν φωτογραφίες εποχής.

Το ΔΣ της Αδελφότητας σας προσκαλεί στην εκδήλωση μνήμης και ευχαριστεί την εταιρεία λογισμικού ΕΠΑΦΟΣ για την ΔΩΡΕΑΝ προσφορά του σχετικού προγράμματος ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ που μας βοηθά στην καταχώρηση στοιχείων του μαθητολογίου του σχολείου Μελιγγών.

 

 

Πρόσκληση για συμμετοχική εργασία

Στους Η/Υ της βιβλιοθήκης εγκαταστάθηκε και ενεργοποιήθηκε το πρόγραμμα "Άλφα-Βήτα" το οποίο προσφέρθηκε δωρεάν στην Αδελφότητα από την εταιρεία παραγωγής και εκμετάλλευσής του ΕΠΑΦΟΣ. Με το πρόγραμμα αυτό θα μπορέσουμε να καταχωρήσουμε όλα τα στοιχεία που περιέχονται στα μαθητολόγια του Σχολείου Μελιγγών, τα οποία παραχωρήθηκαν στην Αδελφότητα για τον παραπάνω σκοπό από τον Θανάση Κωστούλα, πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής του σχολείου μας.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ όποιοι ή όποιες επιθυμούν να βοηθήσουν στην καταχώρηση αυτών των στοιχείων στους Η/Υ της βιβλιοθήκης να επικοινωνήσει με μέλη της Αδελφότητας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Η εθελοντική εργασία μπορεί να γίνεται τμηματικά και για όσο χρόνο εθελοντής ή εθελόντρια είναι πρόθυμος ή πρόθυμη να προσφέρει!

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Friday the 19th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων