Το ημερολόγιο του 2017

Εκτύπωση

Η Αδελφότητα Απανταχού Μελιγγιωτών "Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ" και ο Σύλλογος Μελιγγιωτών Αθήνας "ΟΙ ΣΕΛΛΟΙ" ετοίμασαν και κυκλοφορούν το νέο ημερολόγιο του 2017.

Το ημερολόγιο αυτό αποτελεί κοινή έκδοση και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής συνεργασίας των δύο συλλόγων του χωριού μας.

Το ημερολόγιο είναι αφιερωμένο στους Προέδρους της Κοινότητας Μελιγγών, από το 1934 έως το τέλος του θεσμού των Κοινοτήτων (1998) και στις σελίδες του παρουσιάζονται έγγραφα από το αρχείο της Κοινότητας Μελιγγών τα οποία σχετίζονται με κάποιον τρόπο με τα αντίστοιχα πρόσωπα που διατέλεσαν Πρόεδροι της Κοινότητας.

Ο μήνας Ιαανουάριος είναι αφιερωμένος στον Δημήτριο Χρ. Παρθενίου (Παρθένιος) και η απαρίθμηση συνεχίζει με τα επόμενα έτη μέχρι το 1998.

Αναφέρονται στοιχεία για τις αντίστοιχες προεδρίες μαζί με ενδεικτικές υπογραφές των εκάστοτε Προέδρων σε έγγραφα της Κοινότητας.


Αιτήματα αποστολής ημερολογίων στο email:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ή τηλεφωνικά στούς εξής αριθμούς: 6951303567 Αδελφότητα (για Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη και εξωτερικό)

                                                    και 6945323024 Σύλλογος ΟΙ ΣΕΛΛΟΙ (για Αθήνα και Αττική)

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Tuesday the 24th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων