Γιορτάσαμε τις Απόκριες στους Μελιγγούς

Εκτύπωση

http://www.russianecho.net/?fioper=mark-zuckerberg-rencontre-jesse-eisenberg&020=55 tips for dating a single mom abcoeur rencontre gratuit click this site twoo site de rencontre schwierige partnersuche frau rencontre el jadida rencontres a xv flirt dating site australia

Το ψιλόβροχο δεν μας πτόησε, και μαζευτήκαμε - κάμποσοι - γύρω από τη τζαμάλα, μετά τις 7:30', το απόγευμα.

Τάσος, Παύλος, Θωμάς, Φάνης και Βασίλης (ο "σοφός") είχαν ετοιμάσει τα ξύλα, μέρες τώρα. Ήρθε και ο Τάκης και έβαλαν φωτιά κατά τις 6 το απόγευμα. Ξεκίνησε και η φασολάδα να βράζει και ο κόσμος άρχισε να καταφτάνει. Μαζί με αυτούς και η ορχήστρα, η οποία δεν μπόρεσε να παίξει στη φωτιά, λόγω ψιλόβροχου! Το ίδιο και το γαϊτανάκι! Έμεινε για του χρόνου!

Το βράδυ συνεχίστηκε στην αίθουσα του Πνευματικού, που χόρεσε μόνο 140 άτομα! Και κάποιους όρθιους, μέσα και έξω.

Νηστίσιμα και αρτήσιμα, με δωρεάν κρασί, έφεραν πολλούς στο κέφι. Χορός (αν και δυνατή η ένταση της μουσικής!) στην αίθουσα με καθαρή ατμόσφαιρα (χωρίς τσιγάρα και κάπνισμα).

Η καλύτερη, μάλλον, στιγμή, της βραδιάς οι 2 ομάδες των παιδιών να παιδεύονται να τρυπήσουν τις πινιάτες, για τα γλυκίσματα που περιείχαν!

Εθελοντές μέλη της Αδελφότητας, φρόντισαν για το χαρούμενο βράδυ της Αποκριάς: Ντίνα, Γιάννης, Θύμιος, Γεωργία, Θοδωρής, Χρυσούλα, Χρήστος, Βάσω, Λάκης, Αγνή. Η Αθηνά και η Ματίνα με τα γλυκά τους. Ο Παύλος Χ. Κοντοδήμος αποτύπωσε τη βραδιά με φωτογραφίες. Μας έλειψε η Βιβή με τη φωτογραφική της μηχανή.

Καλή Σαρακοστή σε όλους. Χωριανούς και φίλους.

View the embedded image gallery online at:
http://meliggoi.gr/index.php/other/736-giortasame-tis-apokries-stous-meliggoys?tmpl=component&print=1&layout=default&page=#sigFreeId65850e97db