Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση του ενθέματος MySQL server has gone away SQL=SELECT m.id, m.title, m.module, m.position, m.content, m.showtitle, m.params, mm.menuid FROM j25_modules AS m LEFT JOIN j25_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id LEFT JOIN j25_extensions AS e ON e.element = m.module AND e.client_id = m.client_id WHERE m.published = 1 AND e.enabled = 1 AND (m.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR m.publish_up <= '2019-04-20 04:20:18') AND (m.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR m.publish_down >= '2019-04-20 04:20:18') AND m.access IN (1,1) AND m.client_id = 0 AND (mm.menuid = 165 OR mm.menuid <= 0) ORDER BY m.position, m.ordering

Φωτογραφίες από τον καθαρισμό στην Δωδώνη - 2017

Εκτύπωση

Ωραία μέρα, ωραία παρέα, ωραία ατμόσφαιρα, ωραίος σκοπός!

Τέταρτη συνάντηση της εθελοντικής ομάδας της Αδελφότητας Απανταχού Μελιγγιωτών και των κατοίκων του χωριού Μελιγγοί, στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης.

Το σύνθημα etoile kleber rencontres http://tinhot24h.vn/bibisi/602 visit this web-site singlebörse kaiserslautern stadt partnersuche über 50 vergleich mujeres para sexo en granada rencontre d'homme d'affaire lettre de rГ©siliation pour site de rencontre rencontre 50 ans hop over to here “MELIGGOI for DODONI – Φροντίζουμε τα μνημεία μας” ενεργοποίησε πάλι την ομάδα εθελοντών από τους Μελιγγούς προκειμένου να φροντίσουν επιλεγμένα σημεία της Δωδώνης ταυτόχρονα με εκπαιδευτικές δράσεις που απευθύνονται στα παιδιά της ομάδας, τα Μελιγγιωτόπουλα και τους φίλους τους.

Λίγο μετά τις 11:00’, η ομάδα εισήλθε στον αρχαιολογικό χώρο με προορισμό το σημείο εγκατάστασης της ομάδας. Εκεί, ύστερα από τις ανακοινώσεις του προέδρου της Αδελφότητας, χωρίστηκαν οι ομάδες των μεγάλων, τα δε παιδιά ακολούθησαν την Αγνή και τους άλλους γονείς με προορισμό την ιερή βελανιδιά και την ιερά οικία στο μαντείο.

Ανακοινώθηκε (i) η συνεργασία με αρχαιολόγους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων για την έκδοση δίγλωσσου ενημερωτικού φυλλαδίου για το σημαντικότερο μνημείο του χωριού μας, την βραχοσκεπή στη θέση Γούβες, (ii) διαγωνισμός για έργα παιδιών του χωριού με θέμα «Γιατί αγαπώ το χωριό μου, τους Μελιγγούς», με καταληκτική ημερομηνία την αρχή του Αυγούστου, και (iii) την παρουσίαση παιδικού βιβλίου την Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα, μετά το ευχέλαιο, στις 18:45’ , στην Πινακοθήκη Μελιγγών.

Αμέσως μετά, τρεις χειριστές με τα χορτοκοπτικά τους (Βασίλης Βραζέλης, Τάσος Σιώζος και Θωμάς Κωστούλας) ξεκίνησαν τη δουλειά τους στο Βουλευτήριο και το Πρυτανείο με συμπαραστάτες και βοηθούς τους υπόλοιπους εθελοντές, οι οποίοι με γάντια και τσουγκράνες μάζευαν τα κομμένα χόρτα.

Δουλειά, κουβέντα, πειράγματα, αγνάντεμα, καφές,  ξενάγηση και παλιές ιστορίες από τον χώρο! Ευχάριστες εικόνες και εμπειρίες.

Ταυτόχρονα, τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο χώρο και άκουσαν για τους διαφορετικούς βωμούς, τις διαφορετικές θεότητες, το μαντείο και την ιερή βελανιδιά. Με βάση τις πληροφορίες που τους μεταφέρθηκαν, δημιουργήθηκε ένα παιχνίδι με κάρτες και τα παιδιά χωρίστηκαν σε 2 ομάδες που παίξανε με ζωντάνια στο γρασίδι, δίπλα στην ιερά οικία.

Το τελευταίο σημείο καθαρισμού ήταν ο χώρος μπροστά στο αρχαίο θέατρο, όπου έγινε και η τελική κεντρική φωτογράφηση όλης της ομάδας δίνοντας υπόσχεση για την επόμενη συνάντηση του χρόνου.

 
Saturday the 20th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων