Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά τζαζ στην Πινακοθήκη Μελιγγών

Εκτύπωση

go right here

check over here Στον ζεστό χώρο της Πινακοθήκης, γιορτάσαμε το περασμένο Σάββατο, την Παγκόσμια Ημέρα Τζαζ.

that site Οι Human Feelings trio παρουσίασαν μια σειρά από κομάτια latin fusion jazz, σε ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε μερικά λεπτά μετά τις 9 το βράδυ και κράτησε μέχρι μετά τις 11.

http://surfscooter.com/?maska=escala-de-ganancias-2016-para-solteros&6d1=4b Στον τοίχο της Πινακοθήκης, η νεαρή χαράκτρια Ειρήνη Ράπτη είχε ανεβάσει 6 έργα από την τελευταία της δουλειά τονίζοντας παράλληλα με την Παγκόσμια Ημέρα Τζαζ (Κυριακή 30 Απριλίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Χορού (29 Απριλίου). Και αυτό σαν αποτέλεσμα της χειρονομικότητας των παραστάσεών της που συνέδεε τις δύο μορφές τέχνης που εορτάζονταν αυτό το Σαββατοκύριακο.

dating service cleveland ohio Ήταν ένας υπέροχος συνδιασμός μουσικής, χορού, τέχνης και πολιτισμού που συνοδεύτηκε από καλή κουβέντα και παρέα με χωριανούς, φίλους και καλεσμένους από Γιάννενα, Πάτρα, Πρέβεζα και Λευκάδα, που βρέθηκαν στους Μελιγγούς.

Οι φωτογραφίες είναι του Αχιλλέα Τζιάκου (PHOTOMETRIA photo festival) και του Κωνσταντίνου Σοφιανού (Φωτογραφική Ομάδα Λευκάδας "ΦΩΤΟ.κύτταρο"). Τους ευχαριστούμε θερμά.

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης "Θεόδωρος Παπαγιάννης".

 

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Sunday the 20th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων