Γνωρίζοντας τον τόπο μας. Μονή Κοίμησης Θεοτόκου Αχλαδέας

Εκτύπωση

rencontre celibataire 34

site rencontre americain Η Ιερά Μονή Κοίμησης της Θεοτόκου Αχλαδέας Λάκκας Σουλίου ήταν η πρώτος σταθμός μιας σειράς εξορμήσεων - επισκέψεων της Αδελφότητας Μελιγγών με σκοπό "Να Γνωρίσουμε Τον Τόπο Μας".

http://www.capacuras.com/?rtyt=rencontre-avec-des-femmes-portugaise&bbe=1c Περίπου 30 χωριανοί ξεκινήσαμε από το χωριό αλλά και από την πόλη των Ιωαννίνων με τελικό προορισμό το παλαιό μοναστήρι της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Τόσκεσι (Αχλαδέα). Ο παπα-Γιώργης, από τις 7:30' το πρωί είχε ξεκινήσει τη λειτουργία και το ζεστό καθολικό του ανενεργού μοναστηριού υποδέχθηκε τους Μελιγγιώτες λίγο μετά τις 8.

conocer personas a mi alrededor Σιγά-σιγά, κάτοικοι της Αχλαδέας άρχισαν να καταφτάνουν στη εκκλησία, και προς το τέλος της λειτουργίας ακούσαμε από τον παπα-Γιώργη πληροφορίες για τον Ευαγγελιστή Ματθαίο.

mujeres buscando hombres latacunga Μετά τη μεταλαβιά, στο χαγιάτι της εκκλησίας, στον περίβολο, μαζί με καφέ και εδέσματα που έφεραν οι προσκυνητές, ο κ. Ευάγγελος Κολιάκης ντόπιος μελετητής, μας μίλησε για την ιστορία του μοναστηριού και της περιοχής, και στο τέλος με περιέργεια μεγάλη, ο παπα-Γιώργης και κάτοικοι του χωριού μας ξενάγησαν σε ένα από τα εναπομείναντα κελιά των μοναχών όπου σώζονται κάποια παλιά αντικείμενα που έχουν να κάνουν με την θεραπεία ψυχικών παθήσεων.

 

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Friday the 22nd. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων