Μνημόσυνο των ευεργετών του χωριού Μελιγγοί

Εκτύπωση

best gay hookup apps android

http://emilymarchblog.com/maglayd/5130 Το ετήσιο μνημόσυνο υπερ αναπαύσεως της ψυχής των ευεργετών του χωριού τελέστηκε σήμερα, στο ιερό ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου Μελιγγών.

https://www.tuseguro.com/kambjasie/4592 Για όλους τους Μελιγγιώτες και Μελιγγιώτισσες, θα είναι άσβεστη η μνήμη των Αδελφών Πέτρου και του Παναγιώτη Αθανασίου ή Γιαννοπλάτη που ευεργέτησαν το χωριό μας σε δύσκολες εποχές.

site de rencontre 3d gratuit Στο τέλος του σημερινού μνημοσύνου, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας, με βάση το βιβλίο του αείμνηστου Πάνου Τζιόβα για τους Μελιγγούς Δωδώνης, έκανε ειδική αναφορά στην Παρασεκυή Κων/νου Ρίζου Τσόλη, ευεργέτιδα στα Ιωάννινα, που όμως καταγόταν από τους Μελιγγούς. Μια ευεργέτης για την οποία, εκτός από στοιχεία της οικογένειάς της, δεν έχουμε πολλές πληροφορίες.

rencontre avec femme gabonaise Μετά το τέλος της λειτουργίας, όλοι οι χωριανοί απότησαν φόρο τιμής και μνήμης μπρός στην προτομή του Παναγιώτη Αθανασίου ή Γιαννοπλάτη όπου ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου και αυτός της Αδελφότητας κατέθεσαν στεφάνια, παρουσία των χωριανών και του αντιδημάρχου του Δήμου Δωδώνης κ. Βασίλη Μπακόλα.

 

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Friday the 22nd. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων