Οι Μελιγγόκουκλες παρουσίασαν τις Περιπέτειες του Πινόκιο

Εκτύπωση

Η μεγάλη παρέα των μικρών μας φίλων και συγχωριανών συναντήθηκε προχθές στο Πνευματικό Κέντρο Μελιγγών για να παρακολουθήσουν την παράσταση που ετοίμασαν οι Μελιγγόκουκλες με τις "Περιπέτειες του Πινόκιο".

 

Τις εξαιρετικές κούκλες ετοίμασε η Λένα Νάκη και το κείμενο το τροποποίησε η Αγνή, προκειμένου να παρουσιαστεί μια ευχάριστη ιστορία για τις περιπέτειες που πέρασε ο Πινόκιο.

Σχεδόν 40 παιδιά μαζί με γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, θείους και φίλους, παρακολούθησαν την κουκλοπαράσταση, συμμετέχοντας και παροτρίνοντας τον Πινόκιο να μη λέει ψέμματα και να ακολουθεί τις συμβουλές τις νεράιδας, του θιασάρχη, της κουκουβάγιας και του Τζεπέτο.

Με το τέλος της παράστασης, όλα τα παιδιά απόλαυσαν ζεστή σοκολάτα που ετοίμασε για αυτά ο Σπύρος, μαζί με ζαχαρωτά ανθρωπάκια (από την Αθηνά και τον Χρήστο), γλυφιτζούρια (της Μάρθας και της Λένας), ενώ οι μεγάλοι συνόδευσαν το ζεστό κρασί του Σπύρου με μεζέδες της Φρόσως Κοντοδήμου.

Δυστυχώς όμως, δεν μπορέσαμε να χαρούμε τα αναμένα ιπτάμενα φαναράκια, αφού ο δυνατός αέρας δυσκόλεψε πολύ την όλη προσπάθεια!

Σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους, ευχές για Καλή Χρονιά.

 

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Tuesday the 18th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων