Η Παγκόσμια Ημέρα Τζαζ 2018 στους Μελιγγούς

Εκτύπωση

Η μουσική ενώνει, με κάθε μορφή. Το σύνθημα της UNESCO για την παγκόσμια ημέρα τζαζ (30 Απριλίου) αναδείχθηκε στον χώρο της Πινακοθήκης Μελιγγών, το βράδυ του Σαββάτου 28 Απριλίου 2018, όπου πάνω από 200 φίλοι και χωριανοί διαφόρων ηλικιών και μουσικών προτιμήσεων συγκεντρώθηκαν και πέρασαν ένα ευχάριστο βράδυ γεμάτο μουσική τζαζ και ζωγραφική.

Η παρέα εμπλουτίστηκε με φοιτητές και φοιτήτριες από το  rencontre ovni extraterrestre http://sumarplant.ro/franciye/603 http://www.hedgeandstone.com.au/?miltos=rencontre-anglais-bordeaux&227=9e site de rencontre moncton nb site de rencontre sГ©rieux 60 ans et plus rencontre gay sur agen http://www.radio106.co.il/lepestok/6083 telecharger album emmanuel moire la rencontre hop over to this website Τμήμα Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάποιοι από τους οποίους πρόσφεραν τα έργα ζωγραφικής που κοσμούσαν την αίθουσα της συναυλίας και την Πινακοθήκη Μελιγγών.

Η μουσική των Mellon Tunes (Vagelis Peponis - quitar, Sami Hasme - drums, Efthimis Sfairopoulos - double bass, Nikos Haritakis - keys & Ntinos Christou - saxofone), με κομμάτια fusion jazz και bosa, και οι πίνακες της Αθηνάς, της Α. Γερούκη, του Γιώργου Βασιλείου και του Ν. Paradiselo, συντρόφευσαν τους καλεσμένους από τις 20:00' έως μετά τα μεσάνυχτα, μαζί με κρασί, μπύρα και συνοδευτικό φαγητό. 

Η βραδιά ξεκίνησε με τον πρόεδρο της Αδελφότητας Μελιγγιωτών που καλωσόρισε τους καλεσμένους φίλους, χωριανούς και φοιτητές, παρουσίασε τους μουσικούς και τους φοιτητές καλλιτέχνες, έκανε σύντομη αναφορά στην Ημέρα Τζαζ και κάλεσε, στο τέλος, τον βουλευτή κ. Γιάννη Στέφο (λάτρη του είδους της μουσικής τζαζ) να χαιρετίσει την εκδήλωση.

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Saturday the 20th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων