Φωτογραφικό υλικό από τη Γιορτή Τσίπουρου στους Μελιγγούς

Εκτύπωση

femmes cherche mari Για δεύτερη χρονιά, γιορτάσαμε στους Μελιγγούς την απόσταξη τσίπουρου, πίνοντας, τρώγοντας και χορεύοντας.

more helpful hints Ο φίλος του χωριού, ο Αποστόλης Μπίλλης, με την ορχήστρα του ζέστανε την ατμόσφαιρα μέσα και έξω από το Πνευματικό Κέντρο του χωριού.

http://prettytallstyle.com/birkof/5501 Μαζί μ' αυτόν, άνθρωποι του χωριού και της Αδελφότητας πρόσφεραν νηστήσιμους και αρτήσημους μεζέδες που μαζί με άφθονο τσίπουρο, ανέβασαν το κέφι στα ύψη!

site de rencontre simple Ευχαριστίες σε πολλούς από τους ανθρώπους του χωριού που βοήθησαν στο στήσιμο, στα φαγητά και τους μεζέδες (Όλγα & Γιάννα, Αννούλα & Δημήτρης, Αθηνά, Ελένη Παρθενίου, Κούλα Βραζέλη, Μαρία & Νίκη, Ελένη & Τάκη, Βιβή, Τακη-Τσιάλιο, Ελένη & Νικολέττα, Χρύσω, Κατερίνα & Κώστα, Φρόσω, Βάση & Αγνή), στην εξυπηρέτηση των καλεσμένων (Μελίνα, Λάκης, Ντίνα, Βιβή, Όλγα, Σπύρος, Αγνή, Βάσω), στο ψήσιμο (Παύλος, Λάζος, Γιάννης, Τάκης, Τακη-Λάζος), και κάθε χωριανό και φίλο για τη βοήθειά τους στη διάρκεια της βραδιάς.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις δύο κυρίες που μας πρόσφεραν το φωτογραφικό υλικό τους, από τη βραδιά (Τζούλια και Βιβή), και http://prettytallstyle.com/birkof/7452 Το Μεγαλύτερο Ευχαριστό στον άνθρωπο της βραδιάς, τον Βασίλη Βραζέλη, που φρόντισε για τις απαραίτητες ποσότητες τσίπουρου, αποστάζοντας για 7 ώρες συνεχόμενες!

Και του χρόνου, αγαπητοί χωριανοί και φίλοι.

 

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Thursday the 21st. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων