Φωτογραφικό υλικό από τη Γιορτή Τσίπουρου στους Μελιγγούς

Εκτύπωση

Για δεύτερη χρονιά, γιορτάσαμε στους Μελιγγούς την απόσταξη τσίπουρου, πίνοντας, τρώγοντας και χορεύοντας.

Ο φίλος του χωριού, ο Αποστόλης Μπίλλης, με την ορχήστρα του ζέστανε την ατμόσφαιρα μέσα και έξω από το Πνευματικό Κέντρο του χωριού.

Μαζί μ' αυτόν, άνθρωποι του χωριού και της Αδελφότητας πρόσφεραν νηστήσιμους και αρτήσημους μεζέδες που μαζί με άφθονο τσίπουρο, ανέβασαν το κέφι στα ύψη!

Ευχαριστίες σε πολλούς από τους ανθρώπους του χωριού που βοήθησαν στο στήσιμο, στα φαγητά και τους μεζέδες (Όλγα & Γιάννα, Αννούλα & Δημήτρης, Αθηνά, Ελένη Παρθενίου, Κούλα Βραζέλη, Μαρία & Νίκη, Ελένη & Τάκη, Βιβή, Τακη-Τσιάλιο, Ελένη & Νικολέττα, Χρύσω, Κατερίνα & Κώστα, Φρόσω, Βάση & Αγνή), στην εξυπηρέτηση των καλεσμένων (Μελίνα, Λάκης, Ντίνα, Βιβή, Όλγα, Σπύρος, Αγνή, Βάσω), στο ψήσιμο (Παύλος, Λάζος, Γιάννης, Τάκης, Τακη-Λάζος), και κάθε χωριανό και φίλο για τη βοήθειά τους στη διάρκεια της βραδιάς.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις δύο κυρίες που μας πρόσφεραν το φωτογραφικό υλικό τους, από τη βραδιά (Τζούλια και Βιβή), και rencontre paris cougar site web http://szechenyikert.hu/vilka/5322 http://thenovello.com/alfondie/elkos/5582 single wohnung bremen nord cherche fille maroc visit homepage jesus persönlich kennenlernen mensajes cristianos para mujeres solteras http://itwixie.com/?rimotyr=site-de-rencontre-rastaman&fb9=1b Το Μεγαλύτερο Ευχαριστό στον άνθρωπο της βραδιάς, τον Βασίλη Βραζέλη, που φρόντισε για τις απαραίτητες ποσότητες τσίπουρου, αποστάζοντας για 7 ώρες συνεχόμενες!

Και του χρόνου, αγαπητοί χωριανοί και φίλοι.

View the embedded image gallery online at:
http://meliggoi.gr/index.php/other/850-fotografiko-yliko-apo-ti-giorti-tsipourou-stous-meliggoys?tmpl=component&print=1&layout=default&page=#sigFreeIde35ba5e961