Φωτογραφικό υλικό από τη Γιορτή Τσίπουρου στους Μελιγγούς

Εκτύπωση

conocer mujeres tandil Για δεύτερη χρονιά, γιορτάσαμε στους Μελιγγούς την απόσταξη τσίπουρου, πίνοντας, τρώγοντας και χορεύοντας.

belle femme cochonne

description idéale pour site de rencontre Ο φίλος του χωριού, ο Αποστόλης Μπίλλης, με την ορχήστρα του ζέστανε την ατμόσφαιρα μέσα και έξω από το Πνευματικό Κέντρο του χωριού.

http://www.nouvelle-chouannerie.com/kloynada/617 Μαζί μ' αυτόν, άνθρωποι του χωριού και της Αδελφότητας πρόσφεραν νηστήσιμους και αρτήσημους μεζέδες που μαζί με άφθονο τσίπουρο, ανέβασαν το κέφι στα ύψη!

my company Ευχαριστίες σε πολλούς από τους ανθρώπους του χωριού που βοήθησαν στο στήσιμο, στα φαγητά και τους μεζέδες (Όλγα & Γιάννα, Αννούλα & Δημήτρης, Αθηνά, Ελένη Παρθενίου, Κούλα Βραζέλη, Μαρία & Νίκη, Ελένη & Τάκη, Βιβή, Τακη-Τσιάλιο, Ελένη & Νικολέττα, Χρύσω, Κατερίνα & Κώστα, Φρόσω, Βάση & Αγνή), στην εξυπηρέτηση των καλεσμένων (Μελίνα, Λάκης, Ντίνα, Βιβή, Όλγα, Σπύρος, Αγνή, Βάσω), στο ψήσιμο (Παύλος, Λάζος, Γιάννης, Τάκης, Τακη-Λάζος), και κάθε χωριανό και φίλο για τη βοήθειά τους στη διάρκεια της βραδιάς.

kostenlose partnersuche at Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις δύο κυρίες που μας πρόσφεραν το φωτογραφικό υλικό τους, από τη βραδιά (Τζούλια και Βιβή), και reference Το Μεγαλύτερο Ευχαριστό στον άνθρωπο της βραδιάς, τον Βασίλη Βραζέλη, που φρόντισε για τις απαραίτητες ποσότητες τσίπουρου, αποστάζοντας για 7 ώρες συνεχόμενες!

https://www.cedarforestloghomes.com/enupikos/42 Και του χρόνου, αγαπητοί χωριανοί και φίλοι.

look these up

View the embedded image gallery online at:
http://meliggoi.gr/index.php/other/850-fotografiko-yliko-apo-ti-giorti-tsipourou-stous-meliggoys?tmpl=component&print=1&layout=default&page=#sigFreeIde35ba5e961

http://www.catalunyacamina.org/?filtraciya=conocer-chicas-cordoba-argentina&8fc=6e