Πως γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Τζαζ στους Μελιγγούς

Εκτύπωση

Φωτογραφίες από μια καταπληκτική βραδιά, στον φιλόξενο χώρο του παλιού σχολείου στους Μελιγγούς Δωδώνης.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Αδελφότητα Απανταχού Μελιγγιωτών γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Τζαζ για το 2019 καλώντας έναν εξαιρετικό μουσικό, τον Γιώργο Κοντραφούρη (hammond organ), με τους δύο συνεργάτες του, τον Στέφανο Αντρεάδη (κιθάρα) και τον Βασίλη Ποδαρά (drums).

Οι Flying Jazz trio, για 1,5 ώρα έπαιξαν με όρεξη και έμπνευση για τους 150 - 200 καλεσμένους της Αδελφότητας, οι οποίοι άρχισαν να καταφτάνουν στο χωριό 1-1,5 ώρα πριν την έναρξη της βραδιάς προκειμένου να περιπλανηθούν ανάμεσα στα χαρακτικά του νεαρού χαράκτη Παναγιώτη Πριστούρη.

Η βραδιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 με τον κ. Πριστούρη να μιλά για τα έργα του, προιόντα δουλειάς των τελευταίων 2 ετών και που σαν θέμα έχουν τη φύση και το πως βιώνει ο καθένας μας τη σχέση ανάμεσα στη φύση και τον εαυτό μας. Προηγήθηκε το καλωσόρισμα του προέδρου της Αδελφότητας προς όλους παλιούς και νέους φίλους της μουσικής τζαζ.

Λίγο αργότερα, οι Flying Jazz trio ξεκίνησαν την περιπλάνησή τους στον χώρο της τζαζ παρουσιάζοντας ένα δείγμα της τελευταίας και της επερχόμενης νέας δισκογραφίας τους, καθώς επίσης και επιλεγμένα τζαζ στάνταρντς σε groovy διάθεση. To τρίο, μόλις ολοκλήρωσε την ηχογράφηση της νέας του δουλειάς, με κομμάτια του Στέφανου Ανδρεάδη, με τον γενικό τίτλο FlyingJazzTrio- «Nostalgia»,η κυκλοφορία του οποίου αναμένεται τους επόμενους μήνες.

Η δισκογραφική δουλειά Stefanos Andreadis helpful site click to find out more nichkhun and victoria dating real life forum site rencontre be2 moved here meilleur site de rencontre sur iphone rencontre femme enceinte cГ©libataire frauen kennenlernen aus dem ausland http://sman8jkt.sch.id/buga/2789 http://www.techhelpnumbers.com/font/848 «Flying Jazz» κυκλοφόρησε το 2013 από την FM Recordsενώ το 2017 κυκλοφόρησε η επόμενη με τίτλο: «Flying Jazz-To Eternity» από την Ankh Jazz Records. Στο ξεκίνημα του 2017 επίσης, o Γιώργος Κοντραφούρης κυκλοφόρησε την νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο 'Στοιχειώμενα ποιήματα' από την Puzzlemusik. Tέλος, στα τέλη του 2018, ο Βασίλης Ποδαράς κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Drums to heal society», από την Puzzlemusik.

Οι φωτογραφίες από τη βραδιά είναι της Βιβής Δρόσου - Παναγιωτοπούλου.

 

 

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Tuesday the 18th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων