Η στήλη μας

Μήνυμα του νέου Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου

Εκτύπωση

Ο νεοεκλεγής Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μελιγγών, κ. Σταύρος Κωστούλας, με το παρακάτω μήνυμα ευχαριστεί τους χωριανούς.

 

http://onsc4x4.com/?mariypol=quand-harry-rencontre-sally-streaming-vost&05a=61 http://www.paperiandco.com/mikidis/6415 discover here dating app österreich kostenlos site de rencontres canada gratuit site de rencontre gratuit et efficace iraker kennenlernen citas gratis site de rencontre gratuit dans le 89 mujeres solteras region ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ

Αγαπητοί χωριανοί,

το να θέλει και να μπορεί να προσφέρει κάποιος τις υπηρεσίες του για την προκοπή του τόπου του και για τα συμφέροντα των χωριανών, μεγάλη αισθάνεται ικανοποίηση και χαρά. Γίνεται όμως μεγαλύτερη η χαρά του όταν αυτή η προσφορά αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται από όλους.

Εκφράζω, λοιπόν προς όλους σας ανεξαιρέτως τις θερμές μου ευχαριστίες, που εν μέσω ισχυρώνκαι εκλεκτών ανταγωνιστών με πολλούς συγγενείς και φίλους, με εξελέγξατε πρώτο σε ψήφους για τρίτη φορά. Και αυτή η μαζική αναγνώριση στο πρόσωπό μου δημιουργεί πρόσθετες υποχρεώσεις σε μένα για να φανώ και πάλι το ίδιο ή και περισσότερο αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.

ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Μελιγγών

Μελιγγοί 10/7/2014

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Saturday the 20th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων