Η στήλη μας

Παρουσίαση βιβλίου του Πάνου Τζιόβα

Εκτύπωση

Την περασμένη Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, στο χωριό Ανάργυροι (πρώην Βράβορη) των Γραμμενοχωρίων, έγινε παρουσίαση του βιβλίου του χωριανού μας investigate this site Πάνου Δ. Τζιόβα για το ομώνυμο χωριό.

Με χαρά (και σχετική υπερηφάνεια) παραβρεθήκαμε στην παρουσίαση του βιβλίου, μαζί με 100 κατοίκους των Αναργύρων, σε μια θερμή εκδήλωση που έγινε στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Αναργύρων.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσε η sites de rencontre pour mariage mixte Ηπειρωτική Λέσχη Γραμμάτων και Τεχνών, το http://theeasybreezyway.com/?parkyw=conocer-gente-via-gps&125=93 Ίδρυμα Θεοδ. Βλέτσα και η click here now Αδελφότητα του χωριού. Παρουσία του συγγραφέα, ο Καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων article source κ. Μ. Κορδώσης και ο Λέκτορας του ιδίου Τμήματος rencontre francais au quebec κ. Ν. Αναστασόπουλος παρουσίασαν το βιβλίο με 2 ομιλίες που αφορούσαν την ιστορία του χωριού από την αρχαία περίοδο έως την απελευθέρωση (Μ. Κορδώσης) και από το 1913 έως τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο (Ν. Αναστασόπουλος).

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας rencontres 2e κ. Στέφανος Ντόβας.

Την έκδοση του βιβλίου είχε αναλάβει το Ίδρυμα Θεοδ. Βλέτσα του οποίου ο Πρόεδρος, και πρώην Δήμαρχος Ζίτσας, resource κ. Θανάσης Βλέτσας χαιρέτισε την εκδήλωση ευχαριστώντας όλους τους καλεσμένους της εκδήλωσης αλλά και τους παρευρισκομένους κατοίκους των Αναργύρων.


Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Sunday the 20th. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων