Η στήλη μας

Η στήλη μας

Το πρώτο σημαντικό μετάλιο του Ιωακείμ

Γεμάτοι χαρά μεταφέρουμε σε όλους τα νέα από πρόσφατους αγώνες κολύμβησης που έγιναν στα Ιωάννινα (23 και 24-01-2015), και στους οποίους ο Ιωακείμ, γιός της Άννας και του Δημήτρη Καλαμπόκη πήρε την This Site https://www.orthodonticpartners.net/mirtyew/3170 visit our website rencontrer femmes a dakar europe gay hookup app http://faithsmedicalservices.com/maljavkos/3046 catchy dating one liners flirten op de app http://tgnguoinoitieng.com/manjak/8060 rencontres 15 πρώτη θέση στα 50m πρόσθιο, στην κατηγορία "Αγόρια 10 ετών". Οι αγώνες ήταν διασυλλογικοί και αφορούσαν το 3ο Swimming Cup Ioannina "DODONI 2015".

Ο Ιωακείμ αγωνίζεται με το σκουφί της Ολυμπιάδας Ιωαννίνων (ο συλλογός του) και ο χρόνος του στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν 00:53'':80. Τα συγχαρητήριά μας στον Ιωακείμ μαζί με ευχές για καλή δύναμη και για επιπλέον επιτυχίες.

Παλιές φωτογραφίες

Φωτογραφίες από μια εκδρομή που είχε γίνει στα Μετέωρα  κάπου το 1986 ή 1987 με επιφύλαξη. Αρκετοί χωριανοί παρεβρέθηκαν για το Προσκύνημα στα μοναστήρια των Μετεώρων.

Επίσης μια φωτογραφία από το προαύλιο της εκκλησίας πριν γίνουν οι εργασίες της πλατείας και με την βόρια είσοδο που υπήρχε, με μερικούς χωριανούς, άλλη μια από τον Αη Δημήτρη που η βλάστηση τότε ήταν αρκετά χαμηλή και στον φόντο φαίνεται ο κάμπος και η τελευταία από την εκκλησία και την πλατεία με χώμα.

Φωτογραφίες από τον Χάρη Π. Κοντοδήμο.

View the embedded image gallery online at:
http://meliggoi.gr/index.php/stili?limitstart=0#sigFreeIde86cbbca7d

Η Πένυ Τσιώλα σε νέα μονοπάτια

Ένας νέος δρόμος ξεκίνησε για την Πένυ Τσιώλα.

Η κόρη της Γεωργίας Κ. Βραζέλη και του Κώστα Τσιώλα μπήκε σε νέα διαγωνιστικά μονοπάτια αφού μετά τη συμμετοχή της σε τουρνουά σε Σερβία και Βουλγαρία, τον περασμένο μήνα συμμετείχε και σε τουρνουά Ταεκβοντό στις Βρυξέλλες.

Περισσότερα...

Παρουσίαση βιβλίου του Πάνου Τζιόβα

Την περασμένη Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, στο χωριό Ανάργυροι (πρώην Βράβορη) των Γραμμενοχωρίων, έγινε παρουσίαση του βιβλίου του χωριανού μας Πάνου Δ. Τζιόβα για το ομώνυμο χωριό.

Με χαρά (και σχετική υπερηφάνεια) παραβρεθήκαμε στην παρουσίαση του βιβλίου, μαζί με 100 κατοίκους των Αναργύρων, σε μια θερμή εκδήλωση που έγινε στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Αναργύρων.

Περισσότερα...

Η επίσκεψη του Μητροπολίτη κ. Μάξιμου στους Μελιγγούς

Φωτογραφίες από την επίσκεψη του Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμου στους Μελιγγούς, στις αρχές Αυγούστου 2014.

Με την ευκαιρία της ενθρόνισής του στη Μητρόπολη Ιωαννίνων, επισκέφτηκε το χωριό και ιερούργησε στην Κοίμηση της Θεοτόκου Μελιγγών.

(φωτογραφίες πατώντας το ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

Γεννήσεις - Βαπτίσεις

Γάμοι

Κηδείες

Tuesday the 21st. Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων